Datasur is uw partner bij uitstek wanneer het gaat om ISP dienstverlening. Onze organisatie is ISO 27001 gecertificeerd en beschikt over een ervaren team van professionals dat getraind is volgens internationale standaarden en constant geïnformeerd blijft over de nationale en internationele trends en marktonwikkelingen.

Hierdoor bent u met diensten van Datasur niet alleen verzekerd van kwaliteit en continuïteit, maar tevens van een goed geïnformeerde trusted advisor, welke u te allen tijden van de meest recente en voor uw organisatie relevante informatie kan voorzien.

Gratis domein .SR voor 1 jaar

Gratis domein bij een Goud Webhosting pakket. De looptijd van het pakket is 1 jaar en kan verlengd worden tegen een normaal tarief.

99.9% Uptime Garantie

Datasur biedt 99.9% uptime garantie op alle pakketten. Ons NOC bewaakt en monitoort 24/7 alle services en diensten.
Uw diensten zijn bij ons in professionele handen.

Opslag capaciteit & Bandbreedte

Datasur heeft een breed scala van producten en diensten, welke worden aangeboden in de vorm van schaalbare en klant-specifieke oplossingen, waaronder bandreedte/connectiviteit, maar ook storage en uitgebreide back-up mogelijkheden.

24/7 ticket support

Ons ticketsysteem wordt 24/7 gemonitord, waardoor wij in staat zijn 24/7 op uw berichten te reageren. Afhankelijk van de met u overeengekomen SLA worden eventuele problemen conform de overeenkomst snel en effciënt opgelost.

Diverse mogelijkheden geschikt voor uw budget

Datasur heeft een breed assortiment aan webhosting pakketten, waardoor wij alle segmenten in de markt, ongeacht de grootte van uw organisatie, een passend pakket kunnen bieden. Of het nu gaat om een groot-zakelijke website of een eenvoudige Wordpress blog site.

cPanel

Een web based Control Panel, eenvoudig te bedienen met ongekende mogelijkheden.

Preinstalled Scripts

Preinstalled (voor geïnstalleerde) scripts maken het leven een stuk gemakkelijker.
Het installeren van een populaire application of software is een gemakkelijk geautomatiseerd proces. Kennis van programmeertalen of moeilijke installatie scripts is dan ook niet meer nodig. Een applicatie als bijvoorbeeld Wordpress is beschikbaar met een simpele druk op de knop. U kunt bij ons voor alles terecht!