Geachte Relatie,

Gezien de toenemende trend van het COVID-19-virus in Suriname, zullen wij vanaf woensdag 10 januari 2024 de volgende werkrichtlijnen implementeren:

De medewerkers zullen vanaf bovengenoemde datum, tot en met 31 Januari 2024, geen klantbezoeken afleggen. Echter zullen zij gedurende deze periode wel telefonisch, per mail en per ticket bereikbaar zijn voor u. Tevens zullen de werkzaamheden van onze technici bij u op locatie, zich in deze periode beperken tot het aanpakken van uitsluitend urgente storingen. Indien u een bezoek aan het datacenter noodzakelijk acht, kunt u gerust contact opnemen met Datasur volgens de standaard procedure.

Bovengenoemde maatregelen zijn bedoeld ter bescherming van zowel onze klanten als onze medewerkers en om mogelijke verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen. Bij noodzakelijke bezoeken aan het datacenter, wordt u vriendelijk verzocht om een mondkapje te dragen, de handen te desinfecteren, de lichaamstemperatuur te laten opmeten door het SOC-team en de voorgeschreven afstandsrichtlijnen te handhaven, in overeenstemming met de MOHANA-regels.

Wij rekenen op uw begrip hiervoor. 

 

Team Datasur« Back